Vår filosofi

RESTAURANG & BAR
med själ & hjärta in i minsta detalj

Vi, systrarna Elin & Therese, vill vara med och skapa den genuina & avslappnade mötesplatsen i Kungshamn vi alla drömmer om.
Vi är Kungshamns egna kvarterskrog helt enkelt.

Hjärtligt, genuint & med plats för alla

Restaurangen

Vi har 40-50 sittplatser både vid bord & bar, vi har ett öppet kök prytt med Bohusgranit på väggarna för att kunna visa upp hjärtat i restaurangen. Lokalen är helt nyrenoverad tätt intill topp till tå men med en själ & värme som är svår att slå. Väggar är inklädda i 100-år gammalt timmer från en lada i Småland, borden är hemma snickrade av samma virke, taket har vitmålade bärande bjälkar & golvet är gammalt, mörkt och slitet trä. Vår toalett är dock kanske den som möts av mest kommentarer med hampa, vågiga speglar, mörka trä lådor & "tygservetter".

Mat & Dryck

Opretentiös fine dining & gedigen pubmat i en avslappnad & genuin hamnmiljö öppet året runt mitt i Bohuskustens hjärta. Vi gör enkla klassiker till något alldeles extra, med en meny dedikerad till fisk, skaldjur & svenska grilltraditioner.
På dryckesmenyn finner ni kanske ortens bästa & största öl och vin utbud, ihop med västkustens bästa Irish coffee gjord på riktigt espressokaffe.

Service

Vi vill inte bara vara bra på det vi gör, vi vill göra det på ett ytterst personligt vis & med skinn på näsan. Vi förstår vikten av att vara oss själva & bjuda på varje del inom oss för att vara en del av upplevelsen hos våra gäster, eller ska vi snarare säga vänner.

Ska ni dela notan? Det fixar vi! Ni behöver bara beställa, vi kommer ihåg vem som har vad så ni ej behöver hålla räkningen utan bara njuta.

Uteserveringen (sommar)

Vi siktar hög, vi vill bjuda på ortens härligaste uteserveringar med plats för 72st sittande gäster och härlig utomhusbar i en genuin avslappnad miljö. Vi vill förmedla känslan av att sitta på en brygga i hamnen så ingen fast takkonstruktion, smala altan golvbrädor eller staket.
Vi trotsar istället den bohuslänska vinden för att kunna uppnå detta med våra marinblå & vita markiser fästa på 100 åriga balkar med själ, grova golvträbrädor & hamparep som avskärmning. Markisen är delad i 6 olika delar allt för att kunna ge alla gäster vad just de vill.
Hundar är naturligtvis varmt välkomna.