Trubadurer spelschema


Alla fredagar ÅRET RUNT kl 20:30-22:30 har vi varannan vecka: Musik-Quiz eller lokala trubadurer som spelar & drar igång på gammal som ung med musik som vi alla växt upp med eller känner igen. Här kan ni se vem som spelar när & vem de är.

Spelschema

Aug
17 fre: Beson & co - foirar sommaren som varit
24 fre: Musik quiz -gamla goda klassiker
31 fre: Willy - tvättäkta rocktrubadur

Quiz

Efter ett fantastiskt mottagande i sommar kommer vi också köra våra populära Quiz för alla åldrar på många fredagar året runt. Frågorna utgår från musik & film men med lite stickspår här och var. Inte svårare än att alla känner igen sig men svårt nog för en utmaning också för den bäste =)

Albin från Smögen

Mitt namn är Albin Berntsson, 18 år och är uppväxt på Smögen men bosatt i Borås sedan två år tillbaka där jag kombinerar min elitsatsning i hockey med studier.
När jag var ca 7 år fastnade jag för musiken så har spelat gitarr och sjungit sedan dess. Jag tycker om att spela mycket akustisk musik, allt från väldigt lugnt till lite mer tempofylld med låtar mestadels från 2000 talet.

Sunniva & co.

Jazzsångerskan Sunniva Brynnel framför lättlyssnad, svängig och stämningsfull vokaljazz i sommarkvällen! välkända sånger från den amerikanska sångboken samt egetskrivet material – allt med känsla för det finstilta och med fokus på jazzens improvisatoriska komponenter. hennes senaste skiva Sunniva Brynnel & Timo Alakotila Duo tilldelades fyra stjärnor av Johannes Cornell i Dagens Nyheter. Just nu studerar Sunniva en masters i jazz på anrika New England Conservatory i Boston.

Med sig har Sunniva Brynnel handplockade jazzmusiker:
11juli: Hans Olding, gitarr/komposition

Han ä̈r utbildad på Kungliga Musikhögskolan och Pariskonservatoriet (CNSM de Paris). Han har spelat och turnerat i flera världsdelar, med musiker från hela världen. Hans skriver musik för, och spelar med sin egen kvartett samt flera andra grupper tillsammans med några av Sveriges mest namnkunniga musiker.

8aug: Olof Wullt är en ung göteborgsbaserad jazzmusiker
Han har hörts i många olika sammanhang på Göteborgs jazzscen och deltog nyligen i Bohuslän Big Bands projekt "Up and coming" vars syfte är att lyfta fram unga lovande jazzmusiker runt om i Sverige. Med en fot i den amerikanska jazztraditionen och den andra i dagens populärmusik är Olof med sitt melodiösa och flytande tonspråk på god väg att skapa sig en unik röst på den svenska jazzscenen.

Elin & Markus

Vi spelar välkänd musik som vi tolkar på vårt eget lilla vis med stämsång och två gitarrer. Vi blandar friskt gammalt och nytt med en repertoar från artister som Dolly Parton, Cornelis, Johnny Cash, Oskar Linnros, Veronica Maggio, Kent, Laleh mfl.

Varmt välkomna!

Cindie & Roger - Husbandet

Vi spelar sommar klassiker för gammal som för ung, med inslag av nyare låtar samt tydliga rock influenser. Vi gillar att dra igång publiken in i både allsång och armkrok med många skratt.

Rocktrubaduren: Mikael Willy

Jag är en tvättäkta rocktrubadur och spelar låter av bl.a.
Whitesnake, Green Day, Oasis, Bryan Adams, RHCP, Neil Young, Kiss, Foo fighters mm

Till vardags är jag dessutom sångare/gitarrist låtskrivare i rockbanden
"Aggressive Chill" och "Them Roses"

Beson

Nu blir det lite mer drag i lådan men med många klassiker så alla åldrar kan njuta. Allt från rock, pop till dansband med lite tempo.

Pökerz - "Ronny & Ragge" hyllningshow MISSA INTE!!!

Det var sommaren 1993 som dom två raggarna från Byhåla drog ut på turné!
Nu återupplivar Pökerz en kulturskatt med en galet häftig partyshow. Med megahits som tex: "Köra fort som fan", "De é sommar" och "Rara söta Anna" tar Pökerz med publiken tillbaka i tiden, både unga och äldre kan dessa låtar och sjunger med, ​med handklapp, hopp och skrik.