Vi som jobbar här

Efter en minst sagt hektisk sommar är vi nu ett lite mindre gäng som njuter av soliga vinterdagar här i Kungshamn. Vårt året runt team : Linus, Malin, Kristin, Jenny, Sebastian, Lina, Alice, Elin & Therese.

Köket - hjärtat i restaurangen

Vår fura från Uddevalla, Linus, står vid rodret ihop med våra två fantastiska damer, Elin & Alice, från Kungshamn & Hunnebo, som med sitt fantastiska glatta humör passar perfekt in och tillför en kvinnas touch i en annars mans dominerat område.

Baren & servicen - ansiktet utåt & inåt

I servicen ser vi två lokalbor Malin & Jenny, en hunneboare & en bovalling som både jobbar året runt ihop med Kristin, Therese & Lina, en norska, en ljungskilebo & en östkustare som alla förälskat sig i Kungshamn och som äntligen har hittat "hem". Vi har sedan dag ett haft fokus på kvalitet, hög arbetsmoral, men det vi uppskattar mest hos varandra är vår spontana glädje för livet och ansvarstagande i restaurangen.

Systrarna Elin & Therese - eldsjälarna bakom

Vi, Therese och Elin, är uppvuxna strax utanför den lilla byn Ljungskile, där vi simmade och seglade optimistjolle på viken om sommaren, och åkte skridskor om vintern. Det var här vår kärlek för västkusten väcktes till liv. Vi har inte alltid varit bästa vänner men med åldern har vi kommit att stå varandra mycket nära… 

Therese har alltid arbetat hårt för det hon tror på med en passion utöver det vanliga för allt hon ger sig in i. Där fick hon lära sig att vara en ledare, motiverar andra och att ingenting är omöjligt så länge man arbetar stenhårt.

Elin är en mycket social och öppen person med musik som största passion som liten... detta har fått henne att förstå meningen med teamwork och hårt arbete. Det var lillasyrran som visade vägen… det var hon som började inom restaurang. Vart hon kunde göra det som hon brinner mest för dvs hjälpa skapa något genuint och att ge alla gäster en god professionell upplevelse och service men med glimten i ögat.

Sommaren 2015, 2016 & 2017

2017
En sommar som var så lovande, men vart några sena avhopp & vår popularitet bland våra gäster gjorde att vi alla fick arbeta lite extra hårt också denna sommaren. Årets stjärnskott var Tom "the lightning" i disken, Julia "the terminator" som slungade ut perfekta räkmackor, desserter, sallader & nachos samt Malin "The charmer" på golvet som snabbt blev fullfjädrad servitris över natten. De kunde utvecklas och luta sig mot våra furor "Kristin", "Erika" & "Sebastian". Ett stort tack också till Dennis i köket som hjälpte till att fokusera på att kunna producera kvalitet på hög nivå också under sommarmånaderna. Samt Jimmy, Robin, Melker & Linus som kom in lite mitt under hetluften. Ni är alla helt fantastiska!!

2016
"Sebbe, Erika & Mike" var guldkornen vi arbetat med under hela vintern och härliga "Alex" från förra sommaren kom tillbaka för ytterligare en sommar. Därtill fick vi välkommet tillskott till familjen i form av Malin, Natalie, Mikaela, John & Alex som alla visade framfötterna och en personlighet & livs glädje vi gärna se hos oss igen också nästa sommar =)

2015
Vi vill tacka er alla: Dan, Sebbe, Bella, Fanny, Erika, Fred, Mike, John, Alex & Sofie för en hård, utmanande men fantastisk första sommar säsong med många skratt & minnen med ett fantastiskt resultat som vi alla kan ta del av varje gång vi är i restaurangen.

Inför sommaren 2018 söker vi nu utökning både i köket, disken och på golvet...
(för mer info se under "kontakt").