Quiz och trubadurer året om!

Alla fredagar från september-midsommar kl 20.30 har vi musik-quiz eller lokala trubadurer som spelar & drar igång gammal som ung med musik som vi alla växt upp med eller känner igen.

Här nedan kan ni se vem som spelar när & vem de är.

Quiz och trubadurschema för våren 2019

Här bredvid ser ni vårens schema för våra trubadurer och quiz.
Kom ihåg, ojämna veckor quiz och jämna veckor trubadurer!

Quiz

Med låtar valda med omsorg utefter veckans tema med följdfrågor om allt mellan himmel och jord... så även sportfånen & geografi-geniet, osv alla kan bidraga till vinsten. Inte svårare än att alla känner igen sig men svårt nog också för den bäste.

Presentkort 500kr står på spel vid varje quiz och en plats i vår STORA QUIZ FINAL 7 JUNI för alla de bästa lagen under våren.

Cindie & Roger

Duon som varit med oss sedan dag 1, Cindie & Roger!
Vi spelar sommar klassiker för gammal som för ung, med inslag av nyare låtar samt tydliga rock influenser.
Vi gillar att dra igång publiken in i både allsång och armkrok med många skratt

Beson

Beson, som alltid blir Beson & Co. Alltid med gästartister och inte blyg att bjuda upp gäster som får låna micken. Man vet helt enkelt inte vilken uppställning som kommer. Men drag i lådan utlovas alltid med klassiker för alla åldrar.
All möjlig musik finns i repertoaren, från Sting till Bob Marley. Från Rolandz till AC/DC

Marcus Larbring

Han blev uppmärksammad 2017 då han fick en guldbiljett i tv-programmet Idol och medverkade i flertalet program.
Marcus kommer att spela en stor mängd olika låtar MEN framförallt så längtar han efter att få era önskningar så att han kan utmana sig själv på bästa sätt. Var inte blyga, ropa ut önskningar!!

Jan Svensson

Trubadur Svensson från Hovenäset, en publikfavorit från campingarna som hittat in till centrum.
En mycket erfaren musiker, sångare. Med en repertoar på närmare 500 låtar med allt från 50-tals Rock'n'Roll, svensktopp till dagens hits. Jan är en flexibel musiker som anpassar sig efter önskemål & förutsättningar.
Finns garanterat något för alla!

Ebba & Markus

Vi spelar välkänd musik som vi tolkar på vårt eget lilla vis med stämsång och två gitarrer. Vi blandar friskt gammalt och nytt med en repertoar från artister som Dolly Parton, Cornelis, Johnny Cash, Oskar Linnros, Veronica Maggio, Kent, Laleh mfl.

Varmt välkomna!

Sunniva & co.

Jazzsångerskan Sunniva Brynnel framför lättlyssnad, svängig och stämningsfull vokaljazz i sommarkvällen! välkända sånger från den amerikanska sångboken samt egetskrivet material – allt med känsla för det finstilta och med fokus på jazzens improvisatoriska komponenter. hennes senaste skiva Sunniva Brynnel & Timo Alakotila Duo tilldelades fyra stjärnor av Johannes Cornell i Dagens Nyheter. Just nu studerar Sunniva en masters i jazz på anrika New England Conservatory i Boston.