Quiz och trubadurer

 

Quiz kl:19.30 ALLA FREDAGAR
Med frågor utvalda med omsorg om allt mellan himmel och jord… så allt från sportfånen till geografi-geniet till mello fantasten, osv kan bidraga till vinsten.  Inte svårare än att alla känner igen sig men svårt nog också för den bäste.

Presentkort 500kr står på spel vid varje quiz och en plats i vår QUIZ FINAL för alla de bästa lagen under aktuell säsong.

Nu flyttar Quizen in till Sorella

Fredagar 19:30
Under Sônnaápås säsongs uppehåll kör vi vår populära quiz inne på Sorella varje fredag från Oktober 2021 till Mars 2022 (ej julafton).
Med låtar valda med omsorg och frågor om allt mellan himmel och jord... så även sportfånen & geografi-geniet, osv alla kan bidraga till vinsten. Inte svårare än att alla känner igen sig men svårt nog också för den bäste.

Ebba & Marcus

Med sin långa erfarenhet med hundratals gig i ryggen, stora musikalitet och spontanitet till att anpassa repertoar efter kvällen, levererar Ebba & Marcus en kväll du sent kommer glömma. Var med och bestäm vilken riktning kvällen ska ta!
I Ebba & Marcus repertoar finns allt från gamla godingar till topplistehits.
Välkomna till en svängig vårkväll!

Marcus Larbring

Han blev uppmärksammad 2017 då han fick en guldbiljett i tv-programmet Idol och medverkade i flertalet program.
Marcus kommer att spela en stor mängd olika låtar MEN framförallt så längtar han efter att få era önskningar så att han kan utmana sig själv på bästa sätt. I alla låtar läggs en stor personlig touch.
Var inte blyga, ropa ut önskningar!!

Malinmarie and the Birds

Vi heter “Malinmarie and the Birds” och spelar musik som folk känner igen blandat med några av Malins egna låter. Malin är fantastiskt trevlig och får verkligen folk att må bra i ett rum. Helena gillar att spela lite Taube på fiolen och i mellan åt tar Malin fram munspelet till lite svängig bluesmusik. Elin har setts några gånger förut på Sônnaápå med en annan gitarrist.

Hoppas ni kommer förbi och lyssnar på vår första spelning här på Sônnaápå, sol är beställt.

Sara & Otto

Vi är en duo som har spelat tillsammans i flera år.
Brinner båda för soul och tolkar både äldre och modern soulmusik av artister som Stevie Wonder, Otis Redding, Amy Winehouse och Alicia Keys.

William

Jag är en go Stranaré som lirar allt från soft jazz till röjiga schlagerdängor. Dom flesta runt mig säger att jag är ganska bra på att tjöta med publiken också...😉 Med både gitarr, piano och sång brukar det svänga på ganska bra. Vi ses!

Sunniva

Jazzsångerskan Sunniva Brynnel framför lättlyssnad, svängig och stämningsfull vokaljazz i sommarkvällen!
Välkända sånger från den amerikanska sångboken samt egenskrivet material – allt med känsla för det finstilta och med fokus på jazzens improvisatoriska komponenter.
Senaste skivan Sunniva Brynnel & Timo Alakotila duo tilldelades fyra stjärnor av Johannes Cornell i Dagens Nyheter.
Just nu studerar Sunniva en masters i jazz på anrika New England Conservatory i Boston.

Albin

Albin Berntsson, snart 21 år och uppväxt på Smögen.
Just nu bor jag i Kungälv där jag spelar hockey som kombineras med jobb inne i Göteborg. Stora delar av min övriga fritid läggs mycket på musiken som varit ett stort intresse så länge jag kan minnas.
Jag har spelat gitarr och sjungit sedan jag var 6-7år och inriktar mig främst på akustisk musik med en mix av äldre låtar och nya hits, vilket man kommer känna igen i min repertoar.

Jan Svensson

Trubadur Svensson från Hovenäset, en publikfavorit från campingarna som hittat in till centrum.
En mycket erfaren musiker, sångare. Med en repertoar på närmare 500 låtar med allt från 50-tals Rock'n'Roll, svensktopp till dagens hits. Här finns med andra ord fina möjligheter till spontanbugg på kajen!
Jan är en flexibel musiker som anpassar sig efter önskemål & förutsättningar.
Finns garanterat något för alla!

Beson, som alltid blir Beson & Co.

Alltid med gästartister och inte blyg att bjuda upp gäster som får låna micken. Man vet helt enkelt inte vilken uppställning som kommer, men drag i lådan utlovas alltid med klassiker för alla åldrar.
All möjlig musik finns i repertoaren, från Sting till Bob Marley. Från Rolandz till AC/DC

Cindie & Roger

Duon som varit med oss sedan dag 1, Cindie & Roger!
Vi spelar sommar klassiker för gammal som för ung, med inslag av nyare låtar samt tydliga rock influenser.
Vi gillar att dra igång publiken in i både allsång och armkrok med många skratt

Elin & Marcus

Spelar välkänd musik som vi tolkar på vårt eget lilla vis med stämsång och två gitarrer.
Vi blandar friskt gammalt och nytt med en repertoar från artister som Dolly Parton, Cornelis, Johnny Cash, Oskar Linnros, Veronica Maggio, Kent, Laleh m.fl.

Varmt välkomna!