personal till våra 2 restauranger

Efter en kanon sommar 2018 har vi nu funnit ett minst lika starkt team 2019… men sommaren är kort och till hösten börjar vi så smått börja leta efter den bästa personalen till sommaren 2020… med som utan erfarenhet… till vårt redan befintliga team med året runtare & återkommande säsongare.

”Vår personal är dom viktigaste pusselbitarna i vår verksamhet, för det är ni som förverkligar våra varumärken, vår vision och våra värderingar. Vi vill ge en bra arbetsplats & en bra skola men också en möjlighet till en utveckling för framtiden, leverera en känsla till gästen där de känner sig uppmärksammade samt ihågkomna när de besöker oss igen”

Tveka inte att höra av er vid frågor eller funderingar…
Ansökan skickas till info@pasydsidan.se
Rekrytering sker löpandes

 

VI ERBJUDER DIG

- Mat, dryck samt service att vara mycket stolt over
- En arbetsplats med erfaren personal och välutrustat kök
- En konkurrenskraftig lön med fasta arbetstider
- Starkt året runt team inkl kökschef, kockar, restaurangchef & hov
- Ordnad och strukturerad arbetsplats med starka rutiner
- En passionerad arbetsplats som växer och utvecklas
- Personalboende vid havet inom 5min promenadavstånd för den som önskar

LÄNGD PÅ SÄSONG
Enligt överenskommelse i samråd med aktuell sökande,
mellan 3-20 veckor finns att tillgå (minimum 15juli-4aug)
möjlighet till extra jobb helger året runt för den som vill

Vi söker...

FÖR ALLA ANSTÄLLNINGAR
Vi söker både dig med och utan erfarenhet, som är en person som älskar när det är fullt ös, att bjuda på dig själv & är en bra lagspelare mot såväl köket som golvet. Hos oss är det full restaurang hela högsäsongen så man behöver ha förmåga att hålla huvudet kallt så man kan arbeta systematiskt och effektivt. Vi är en professionell restaurang där alla i teamet behöver visa att de tar sitt ansvar samt att man håller ordning & reda; ”if you see it you own it”.

kort om oss

Sônnaápå - på sydsidan
Hjärtligt, geniunt & med plats för alla

Opretantiös fine dining & gedigen pubmat i en avslappnad
& genuin hamnmiljö, öppet året runt mitt i Bohuskustens
hjärta. Vi gör enkla klassiker till något alldeles
extra, med en meny dedikerad till fisk, skaldjur & svenska
grilltraitioner som serveras av ortens mest personliga serverings-
personal med skinn på näsan. Vi har ortens bästa solläge med uteservering för ca 100st sittplatser och en härlig utomhus bar. Inne har vi ca 45 sittplatser. Sommaren 2019 blir vår femte sommar vart vi efter en fantastisk sommar i 2018 med korta väntetider & fantastisk respons, med massa dricks som resultat så siktar vi naturligtvis ännu högre i sommar.

Sorella - stenugnspizza, antipasto & vinbar
Familjär, traditionell & proffisionell

Vår italienska systerrestaurang & vinbar.
Vi brinner för den genuina italienska stenugnspizzan & antipasti, kombinerad & tillagad av lokala svenska råvaror & italienska delikatesser i en helt unik inbjudande, varm & mysig oas mitt i Kungshamns hamn, öppet året runt.
Som italiensk vinbar har vi 100% Italien på vin & avec hyllan.
Vi har ett av ortens mest vädersäkra lägen med en uteservering för ca 80st gäster och inne har vi ca 40 sittplatser. Sommaren 2019 blir vår andra sommar vart vi nu kan stoltsera med bästa delipizzan & spännande italienska viner. Vi siktar ta ett ordentligt kliv upp på servicen både i väntetid på maten som servitörernas kundskap, effektivitet & personlighet som vill vara med och bygga upp ett nytt mästerverk.

Kock 1st sônnaaápå

Vi söker dig med 3 års yrkesvana med bra kvalitetskontroll & med erfarenhet av att stå i luckan...
men för rätt person är vi öppna för förslag. Att jobba i köket hos oss är inte bara att kunna laga mat, utan även att ge gästerna en wowupplevelse genom hela rättens komposition, hela vägen från öga till mun. Vi har öppet kök..

Arbetsuppgifter
- tillreda varm & kall mat
- ha produktkännedom (inklusive allergener) av det som finns på menyn
- daglig & grov rengöring av kök och förrådsutrymmen
- fylla i beställningslistor och ta hans om leveranser
- överblick och ansvarstagande över dagens tilldelade station

Delipizzabagare eller lärling 1st Sorella

Vi söker dig med yrkesvana med delipizza gärna med erfarenhet av sätta pizza deg, med bra kvalitetskontroll & med erfarenhet av delipizzor.

Arbetsuppgifter
- sätta husets egna pizzadeg
- hålla stenugnen och köket i perfekt skick
- baka delikatesspizzor med nogrant utvalda lokala råvaror och unika italienska delikatesser
- ha produktkännedom (inklusive allergener) av det som finns på menyn
- fylla i beställningslistor och ta hand om leveranser
- daglig rengöring och organisering av köket

Kallskänka 1st Sônnaápå

Du behöver inte vara en utbildad kock eller ha massa erfarenhet... viktigare är rätt person egenskaper som att vara driven, effektiv & viljan att lära samt ha lite skit på näsan.

Arbetsuppgifter
- lägga upp all kall mat som tex. räkmackor
- tillaga lättare varma rätter som tex. gratinerade kräftor, nachos, fisk i foliepaket & desserter
- lättare prepp
- daglig rengöring

Servitör 1-2 st (hov) Sônnaápå/Sorella

Service för oss är inte att vara “ordermottagare” utan att ha förmågan att läsa av och sälja in till gästerna det de egentligen vill ha. Därför söker vi servitörer med minimum 1års erfarenhet men gärna mer, med skinn på näsan och stor personlighet.
Sorella vår italiensk vinbar har vi naturligtvis som krav att man dessutom har kännedom om vin, behöver inte vara expert men med grunderna i bagaget kan vi alltid lära ut desto mer.

Arbetsuppgifter
- alla klassiska servitör-uppgifter te.x
ta emot gäster, ta order & betalningar, ge rekommendationer till gäster, kommunikation med kök & övrig personal, mm
- lära sig vår sommarmeny; både maträtter (inkl allergener), viner, öl och drinkar så snart som möjligt
- daglig rengöring och organisering i restaurangen och bakom kulisserna

Bartender 1st Sônnaápå

Vi söker antingen en person med erfaren eller en person utan erfarenhet men som vill lära.
Arbetsuppgifter
- alla klassiska bartender-uppgifter
- lära sig vår meny; både maträtter, viner, öl och drinkar så snart som möjligt
- daglig rengöring och organisering i baren, så som bakom kulisserna
- hålla baren i perfekt skick

Runners 2st Sônnaápå/Sorella

Du behöver inte ha någon erfarenhet även om vi föredrar det... viktigare är rätt person egenskaper som att vara driven, effektiv & viljan att lära. Dessa positioner är vigda åt yngre personer som är vill lära & utvecklas inom restaurangyrket, antingen i köket eller som servitör eller bartender.

Arbetsuppgifter runner
- alla lättare klassiska servitöruppgifter som bordsplacering, vatten, servera mat & dryck, duka av, osv
- daglig rengöring
- hålla lokalen i perfekt skick

Arbetsuppgifter diskare
- diska både kökets- och gästers-disk
- hålla diskmaskin och diskutrymmen i perfekt skick
- ta emot leveranser
- bestämma vilken musik du ska lyssna på =P