Efter en kanon sommar 2018 har vi nu så smått börja leta efter den bästa personalen till sommaren 2019… söker 1-2 kockar, 1 kallis, 1 diskare, 1 servitör, 1 bartender & 1 runner till vårt redan befintliga team med året runtare & återkommande säsongare.

”Vår personal är våra viktigaste pusselbitar i vår verksamhet, för det är ni som förverkligar våra varumärken, vår vision och våra värderingar.  Vi vill ge en bra arbetsplats & en bra skola men också en möjlighet till en utveckling för framtiden leverera en känsla till gästen där de känner sig uppmärksammade samt ihågkomna när de besöker oss igen”

Skicka oss din ansökan SENAST 31 jan 2018 på info@pasydsidan.se

 

Vi erbjuder:

- mat, dryck & service att vara mycket stolt över

- en arbetsplats med erfaren personal

- mycket välutrustat kök, bar & "golv"

- lön efter kompetens

- fasta arbetstider & många/få timmar för den som så önskar

- otroligt bra & centralt personal boende för den som önskar

- gemenskap & mycket seriösa chefer som lyssnar

- ordnad & strukturerad arbetsplats med starka rutiner

- en passionerad arbetsplats som växer & utvecklas

Vi söker...

FÖR ALLA ANSTÄLLNINGAR
Du bör ha erfarenhet och vara en person som älskar när det är fullt ös, att bjuda på dig själv & är en bra lagspelare mot såväl köket som golvet. Hos oss är det full restaurang hela högsäsongen så man behöver ha förmåga att hålla huvudet kallt så man kan arbeta systematiskt och effektivt. Vi är professionella restauranger där alla i teamet måste visa att man tar sitt ansvar samt att man håller ordning & reda; ”if you see it you own it”.

kort om oss

Sônnaápå - på sydsidan
Hjärtligt, geniunt & med plats för alla

Opretantiös fine dining & gedigen pubmat i en avslappnad & genuin hamnmiljö öppet året runt mitt i Bohuskustens hjärta. Vi gör enkla klassiker till något alldeles extra... med en meny dedikerad till fisk, skaldjur & svenska grilltraitioner som serveras av ortens mest personliga serveringspersonal med skinn på näsan. Sommaren 2019 blir vår femte sommar vart vi återigen siktar på att ta ett ordentligt kliv upp på mat och service. Vi har ortens bästa solläge med uteservering för ca 1000st sittplatser och en härlig utomhus bar. Inne har vi ca 45 sittplatser

Sorella - stenugnspizza, antipasto & vinbar
Familjär, traditionell & proffisionell

Vår italienska syster restaurang och vinbar med viner från pittoreskasmå gårdar i Italien samt stenugnsbakade pizzor och delikatesser gjorda på lokala svenska & unika italienska råvaror. Vi delar de italienska värderingarna i det: lokalproducerade, familjära & kvaliteten inspirerat av den svenska västkusten. I restaurangen har vi även vår lilla butik där vi säljer ett utbud av våra råvaror samt egengjorda produkter samt där vi tar emot gäster som beställt vår stenungspizza för avhämtning. Vi har ett av ortens mest vädersäkra lägen med uteservering för ca 50st sittplatser och inne har vi ca 40 sittplatser.

Kökschef

Du bör vara utbildad kock som har erfarenhet av köksekonomi och ledarskap samt ha utpräglad kvalitetskontroll. Vi erbjuder mycket frihet på alla plan för att den anställda ska kunna få skapa en helhet i köket men med insyn och i samråd med restaurangchefen. Vi tror på ett närvarande ledarskap som bygger på ett stort engagemang, tydlighet och ett ansvarskännande för hela verksamheten. Viktigt för oss är fasta lediga dagar för alla anställda så också kökschefen.

Arbetsuppgifter
- styra luckan
- lägga upp & effektivisera arbetet i köket
- arbeta aktivt med köksprocenten
- sätta ihop en sommarmeny i samråd med restaurangchefen
- beställningar
- lite prepp
- daglig rengöring
- vi är öppna för andra arbetsuppgifter som den sökande vill
denna positionen ska innefatta

Önskad minimum längd på säsong 15juni-15sep... men vi ser gärna en tidigare start.

Kock (souschef)

Du bör vara en erfaren kock, gärna utbildad, som älskar när det är fullt ös och är en bra lagspelare mot både köket & golvet.

Arbetsuppgifter
- tillbereda varm & kall mat
- ha produktkännedom (inklusive allergener) av det som finns på menyn
- daglig- & grov-rengöring av kök och bakutrymmen
- fylla i beställningslistor och omhändertaga leveranser
- överblick och ansvarstagande över dagens tilldelade station
Önskad minimum längd på säsong 15juni-15sep...men vi ser gärna längre efter-säsong.

Kallskänka (lättare varmt)

Du behöver inte vara en utbildad kock eller ha massa erfarenhet... viktigare är rätt person egenskaper som att vara driven, effektiv & viljan att lära.

Arbetsuppgifter
- lägga upp all kall mat som tex. räkmackor
- tillaga lättare varma rätter som tex. gratinerade kräftor, nachos, fisk i foliepaket & desserter.
- minimal prepp
- daglig rengöring

Önskad minimum längd på säsong 15juni-31aug.

Servitör

Service för oss är inte att vara “ordermotagare” utan att ha förmågan att läsa av och sälja in till gästen det de egentligen vill ha... därför söker vi erfarna servitörer med skinn på näsan och stor personlighet

Arbetsuppgifter
- alla klassiska servitör-uppgifter
- lära sig vår meny; både maträtter (inkl allergener), viner, öl och drinkar så snart som möjligt
- daglig rengöring och organisering i restaurangen så som bakom kulisserna
- hålla lokalen i perfekt skick

Önskad minimum längd på säsong 15juni-15aug.

Runners & diskare

Du behöver inte ha någon erfarenhet även om vi föredrar det... viktigare är rätt person egenskaper som att vara driven, effektiv & viljan att lära. Dessa positioner är vigda åt yngre personer som är vill lära & utvecklas inom restaurangyrket, antingen i köket eller som servitör eller bartender.

Arbetsuppgifter runner
- alla lättare klassiska servitöruppgifter som bordsplacering, vatten, servera mat & dryck, duka av, osv
- daglig rengöring
- hålla lokalen i perfekt skick

Arbetsuppgifter diskare
- diska både kökets- och gästers-disk
- hålla diskmaskin och diskutrymmen i perfekt skick
- ta emot leveranser
- bestämma vilken musik du ska lyssna på =P

Önskad minimum längd på säsong 20juni-15aug.

Bartender

Vi söker en liten mer erfaren och en med lite mindre erfarenhet.

- alla klassiska bartender-uppgifter
- lära sig vår meny; både maträtter, viner, öl och drinkar så snart som möjligt
- daglig rengöring och organisering i baren, så som bakom kulisserna
- hålla baren i perfekt skick