Om vårt Julbord

Vi brinner för det lokala & traditionella. Vi serverar hemgjord julmat med råvaror från ortens bästa leverantörer med “Kustcharken” & “Bröderna Samuelssons” i spetsen. Och fyller hellre upp julbordet några gånger extra än att låta maten stå framme.

Boka bord

FREDAGAR 7 & 14 dec (495kr)
Kl 18:00 med underhållning kl 20.30
7:e Trubadur "Jan Svensson"
14:e Musik Quiz - "Jul & vinter"

LÖRDAGAR 1, 8 & 15 dec (495kr)
Kl 17:00 eller 19:30
julmusik & lite lugnare än fredagarna

MÅN-TORS I HELA DEC
Dukar vi också upp vårt julbord för grupper på ca 15-50 gäster, på eller utanför ordinarie öppettider.

För den torra strupen

Glögg: Saft, vin & starkvin glögg med både russin & mandlar kommer finnas att njuta av.
Julöl: Bryggmästarens nya julöl, Falcons klassiska julöl & Jul-lättöl finns att välja mellan.
Julmust: Inget julbord utan julmust ;)
Snaps: OP Andersson i frysen som alltid =P

Detta står på julbordet

Sill & Strömming: 6 sorters kökets egna sillar Senap,  Lök,  Kräftmarinerad, 3 årets smaker,  Stekt strömming...

Kallskuret: Julskinka,  Lufttorkad skinka,  Kalvsylta,  Rullsylta,  Vildsvinspaté, Lantpaté,  Dadel/Baconpaté,  Leverpastej,  Viltkorv...

Fisk: Lutfisk,  Gravad lax,  Bohus-rökt lax,  Svärmors tomatströmming rullader, Laxcheesecake,  "Terin på gravlax & rökt färskost",  Skagenröra...

Varmt Kött:  Köttbullar,  Prinskorv,  Julkorv,  Revben...

Sallad & tillbehör: Ägg halvor,  Rödbetssallad,  Mimosasallad,  Sillsallad, Hovmästarsås,  Skånsk senap,  Slots original senap,  Rödkål,  Brysselkål,  Grönkål, Syltad lök,  Peppriga betor,  Vörtbröd,  Bröd,  Knäckebröd,  Kokt potatis,  Potatismos, Janssons...

Ost:  Gräddädelost,  Cheddar Oak smoked,  Brieost,  Irish porter ost
Apelsincurd med nejlika,  Äpple & ingefärssylt,  Kex,  Valnötter...

Gotterier: Pepparkakor,  Mjukpepparkaka,  Ischoklad,  Knäck,  "Ris á la Malta",  Julskum,  Små kakor,  Chokladtryffel...

Med reservation för små korrigeringar